Söylenecek birşey yok, ki herşey ortada. Günümüzde blog yani günlük siteleri çok moda. Kimileri bu işi günlük servisi veren bedava sitelerde yürütürken, kimileri ise kendi adlarına tescilledikleri isimler altında devam ediyorlar. Fakat hepimiz aynı şeyi yapıyor yani yazıyoruz. Eğer siz de günlük açmak istiyor fakat bunu bedava hizmet veren bir site üzerinden yapmak istiyorsanız gelin kulak verin. Burada Blogger sitesinden nasıl günlük hesabı açabileceğinizi öğrenebilirsiniz.
PCMANİA sitesinin sahibi Ayhan arkadaşımız sizler için Blogger hesabı yaratmayı anlatmış. Blogger şuanda en çok tercih edilen günlük yaratma servislerinden biri olmakta. Neyse ben fazla uzatmıyorum ve sözü Ayhan’a bırakıyorum.
acaba site kurmak paralı mıııı ????????? şimdiden tskler
O konuda benim de bilgim bulunmuyor Taner, üzgüm
Merhaba Hakan.
Small business (yahoo)’teki bir domaini bloggerda kullanmak için neler yapabiliriz? Bu konuda bilgin varsa ve paylaşırsan çok sevinirim.
Teşekkürler
arkadaşlar yinede açamayan varsa shiftdelete.net’in flash anlatımını izleyebilir.
http://shiftdelete.net/site/vi.....t_swf.html
arkadaşlar blogger sitesinden blog yapabilirsiniz ama insan biraz zorlanıyo tabi….
hiç birşey bulamadım
ardkaslar bana nasıl site alınabiceginin bilen arkdaslar bana bir yardımcı olursa cokk merhudar olurum ama yaptıgı işi karsılıksız bırakmam yada o bana aıversin forum sitesi istiyorum msn adresime ulasın ultrAslan_u_20@hotmail.com
Öncelikle siteniz çok güzel blogger hakkında çok önemli bilgiler edinmemde yardımcı oldunuz ancak bir sorunum var add image yazısını ben bulamadım bana bir yardım edebilirmisiniz teşekürler
yorum yok ben nasıl blog yapıcam yani
Yorumlarını esirgemeyen arkadaşlara ve dmry.net’e (Hakan) çok teşekkür ederim,Üyelik modülünü hiç düşünmemiştim ama henüz erken olduğu kanısındayım.Bunu hatırlattığın için teşekkürler Blue_CaPlan.Belki bir forum ve ya grup gündemi var şimdilik.Düşünüp değerlendireceğiz durumu.TEKRAR TEŞEKKÜRLER.