Teknoloji

Olur tabi canım neden olmasın. Bir külot düşün bembeyaz, bir külot düşün radyasyondan korusun. Ehh külot var külot var hani! Aslında her eve lazım olan cinsten, radyasyondan koruyan bir külot.. Ne için mi? Aganigi, naganigi.. Tabi giyersen :mrgreen:

6 yorum Beğen Paylaş Külotun radyasyondan koruyanı olur mu?


Az önce Hürriyet’in teknoloji haberlerine göz atıyordum. Ve orada gördüm bu haberi; Bu külot radyasyondan koruyor!

Ne kadar enteresan bir icat değil mi?

İsviçre’de bir iç çamaşırı firması, cep telefonunun zararlı radyasyon dalgalarından koruduğunu iddia ettiği ürünlerini piyasaya çıkardı…
Isabodywear firması tarafından gümüşten yapılan iplikle üretilen ve cep telefonlarının zararlı radyasyonunu uzaklaştırdığı iddia edilen külotun ne kadar etkili olduğunu anlamak için, mobil telefonu yaklaştırmanın ve bağlantının kesildiğini görmenin yeterli olduğu belirtiliyor.

Şimdiye dek 4 bin adet üretilen iç çamaşırını denemeye ve konuyla ilgili araştırmaya katılmak isteyen ilk 500 kişiye, bir külot satın almaları durumunda ikincisi bedava verilecek.

Söz konusu ürünün adedi 29,90 İsviçre Frangına (yaklaşık 31 YTL) satılacak.

Tabi merak ettiniz nasıl bir şey olduğunu; ahandaa şu:

radyasyondan koruyan külot

3 Haziran 2007, 11.28 tarihinde yayınlanmış
6 Temmuz 2008, 10.18 tarihinde güncellenmiş
Bu yazı 6 adet yorum almıştır ve bunların 6 ile 0 arası görüntülenmektedir. Yorumları RSS ile takip edebilirsiniz.
canan
| 17 Haziran 2007 , 17:17
#6

bu bölümlerle ilgilenmeyi severim kardeşim bu siteyi önerdi bu siteyi kuranlara çok teşekkür ederim güzel bir site oluşturulmuş güzel emekler sarf edilmiş :mrgreen:

Barış
| 10 Haziran 2007 , 12:07
#5

Raslantıdır. Büyük bir ihtimalle. Hemen Gidip Alcam :D

| 04 Haziran 2007 , 13:02
#4

Teknolojide son nokta fiyatıda cazipmiş hani :)

| 03 Haziran 2007 , 19:01
#3

bence çok yararlı bir buluş.cep telefonu kullanmaya başlama yaşının 10-11′e düştüğü için ülkemizde, ergenlik dönemine giren çocuk cebinde telefonla giriyor.o merette elektromagnetik dalga yaydığına göre bir radyasyon etkisi olacak elbet.üreme organları gelişen bir çocuğun radyasyona çok ihtiyacı olmaz heralde ilerde 3kollu 2kafalı çocukları olmasını istemiyorsa tabi.

çoğu şirketin uyması gereken ürettiği ceptelefonları için belli radyasyon miktarları vardır insan sağlığını kötü etkilemeyecek bir değer; bence bunu cep telefonu şirketleri pek önemsemiyorlar oyüzdende bu tür icatlar güzeldir.

| 03 Haziran 2007 , 16:56
#2

ya medem ortada bir radyasyon var bunu çıkarıp kafanı korummanlasım:d

turca
| 03 Haziran 2007 , 14:26
#1

Bu 31 YTL’lik fiyat raslantı mı :mrgreen:

promosyon Oyunlar prefabrik Düşük fiyat listesi |Teknolojik Ürünler| promosyon promosyon
seo Ertan Dönmez Godaddy Promo Codes Reklam Ver! Reklam Ver! Reklam Ver! Reklam Ver!
© 2005 - 2010 Tüm hakları dmRy.net'e aittir.
Kullanım şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala-yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.
Dmry.net Vital Teknoloji tarafından desteklenmektedir
yukarı dön