2009 yılının Şubat ayında yayın hayatına başlayan Laktoz.net, 1 yıl kutlamasını bir yarışma ile ziyaretçilerine ödüller dağıtarak geçirmeye karar vermiş bulunuyor. Bu maksat ile 3 farklı yarışma düzenleniyor. Bunlar Makale, Afiş-Banner ve Slogan alanında oluyor.
Şubat ayında 1 yılını kutlayacak olan laktoz.net ziyaretçilerine birbirinden farklı 3 yarışma ile ödüller dağıtacak.
Yarışma 1 Ocak 2010 tarihinde başlayıp 31 Ocak 2010 tarihinde saat 23:59′da sona erecektir ve sonuçlar 7 Şubat 2010 tarihinde Laktoz.Net üzerinde yayınlanacak.
Laktoz.net’e yollayacağınız makalelerden en özgün ve elbette kurallara uygun olanları ödüllendirilecek. Ödüller ilk 3 dereceye verilecek. Ödüller ise;
Bu kategoride hazırlanacak tasarımlar tamamen sosyal sorumluluk projesi olacak ve Lösev, Engelleri Kaldır, Haydi Kızlar Okula konu olacak şekilde hazırlanacak.
Ödüller sadece birinci olanlara verilecek. Şöyle ki;
Son yarışma ise Laktoz.net için kullanılacak slogan için yapılacak. Bu kategoride birinci olacak kişiye 25 TL para ödülü + TOSHIBA 4 GB Transmemory ReadyBoost USB Bellek hediye edilecek.
http://laktoz.net/laktoz-net-1-yil-yarismalari-ve-oduller-3-kategori-150-tl-odul.html
İsminiz
E-Posta
Web Siteniz
Yorumunuz
Dmry.net Vital Teknoloji tarafından desteklenmektedir