facebook

Facebook olaylarında Yeni Resimlerim >>> http://www.photofacebook.net/?album=4564&photos=796fdsf46 şeklinde bir uyarı görürseniz herhangi bir kişinin profilinde, sakın tıklamayın. Tamamen sahtedir, amaç Facebook şifrenizi çalmaktır ;)

10 yorum Beğen Paylaş Sahte site uyarısı: photofacebook.net

Sahte site uyarısı: photofacebook.net

Aslında güzel düşünülmüş, ve birçok kişiyi kandırmaya yetecektir. Facebook arkadaş listenizde sahte birçok kişi yer alıyor olabilir. Bunlardan herhangi birinin profilinde ya da olay geçmişinde,

Yeni Resimlerim >>> http://www.photofacebook.net/?album=4564&photos=796fdsf46.

tarzında mesaj görürseniz, asla ve asla o bağlantıya tıklamayın. Olurda tıklarsanız ve hele hele ekrana gelen alttaki forma facebook hesap bilgilerinizi girerseniz, ardından hemen Facebook hesap şifrenizi değiştiriniz.

Sahte site uyarısı: photofacebook.net

Kontrol edelim :)

Hemen kontrol ediyoruz. Denemek çok kolay. İlgili sahte siteye giriyoruz, bizden Facebook hesap bilgilerimizi istiyor. Oradaki e-posta ve şifre kutusuna, tamamen klavyeden karalama yaparak giriş yapıyoruz. Aaa bakın ne oldu? O kadar karalama yaptık ancak bilgiler doğruymuş :) Milyonda bir olasılığı tutturduk anlaşılan. Yok tabi böyle bir şey.

Bir diğer yol ise domain kayıt bilgilerini kontrol etmek. Bunun için http://whois.domaintools.com/ sitesini kullandım, ve bakın Facebook ve Photofacebook kayıt bilgileri :)

Sahte site uyarısı: photofacebook.net

Biri Amerika’dan, diğeri Tekirdağ’dan :D Meğerse Facebook, Tekirdağ’lı bir programcı tarafından hazırlanmış, haberimiz yokmuş :P

11 Mayıs 2009, 07.08 tarihinde yayınlanmış
Bu yazı 10 adet yorum almıştır ve bunların 10 ile 0 arası görüntülenmektedir. Yorumları RSS ile takip edebilirsiniz.
| 03 Temmuz 2009 , 21:36
#10

Ne kadar iğrenç bir durum ne hallerdeyiz para kazanmak uğruna…

| 27 Mayıs 2009 , 14:16
#9

Sonunda barınamayınca siteyi kapamış bizim tekirdağlı :-D

Haymac
| 19 Mayıs 2009 , 15:02
#8

Tekirdağ değil sivas :)
sunucunun ip adresine whois çektiğinizde asıl sivaslı arkadaşı göreceksiniz, zaten tanıdık birisi :D

| 17 Mayıs 2009 , 23:48
#7

@Ahmet, birde şöyle düşün.Senin 250 benim 250 hakan abinin 250 arkadaşı var üçümüzün facebook’unu hacklese tüm arkadaşlarımıza reklam falan yapsa nasıl bir dönüş sağlar kendisine ?
Yani demek istediğim spam mailden binkat daha karlı bir iş yapmaya çalışıyor.Senin üyeliğinden yeni bir web site açtım gibisinden mesaj yollasa 250 arkadaşından çoğu bu mesaja bakıp sitene tıklamaz mı ?
(Bu işi ben yapacak olsam bu kadar iyi çözümleme yapamazdım:))

| 12 Mayıs 2009 , 14:26
#6

MSN üzerinden yayılıyor şu sırada. Virüs bulaşmış kişilerin bilgisayarı otomatik olarak bu adresi gönderiyor, adresin sonundaki photos=796fdsf46 şeklindenki id numaraları yerinde de e-posta adresi oluyor. Dikkat etmekte fayda var, bildiri için teşekkürler. :!:

| 11 Mayıs 2009 , 18:12
#5

Meğerse Facebook, Tekirdağ’lı bir programcı tarafından hazırlanmış, haberimiz yokmuş :) Harikasın valla :D

Bilgi için teşekkürler Hakan sağolasın.

| 11 Mayıs 2009 , 17:13
#4

“Türk milleti zekidir; çalışkandır!”
Ah bir de bunu adam gibi kullansak…

| 11 Mayıs 2009 , 16:45
#3

Benim o Tekirdağ’lı programcı. :)
Vay be bizim burada Facebook dolandırıcıları da varmış ha. Ben bir bulayım bu adamı, Facebook dava falan açıp içeri atmazsa bir iş yaparız belki. :D

| 11 Mayıs 2009 , 16:09
#2

O tekirdağlı arkadaş profilini gizlesede e-posta adresinden sahip olduğu diğer siteleride öğrenebiliyoruz.

ahmet
| 11 Mayıs 2009 , 16:03
#1

Tekirdağ’dan çıkması ne kadar vahim. Milletimizin yarısı dolandırıcı olmuş ne utanç verici bir durum. Allah bu ve bu düşüncedekilerin hak ettiklerini elbet verecektir.
Ne işine yarayacak facebook şifresi kişilik yoksunu insan.
Lanet olsun sizin gibilere. :evil:

promosyon Oyunlar prefabrik Düşük fiyat listesi |Teknolojik Ürünler| promosyon promosyon
seo Ertan Dönmez Godaddy Promo Codes Reklam Ver! Reklam Ver! Reklam Ver! Reklam Ver!
© 2005 - 2010 Tüm hakları dmRy.net'e aittir.
Kullanım şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala-yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.
Dmry.net Vital Teknoloji tarafından desteklenmektedir
yukarı dön